Your cart
No hi ha més productes al teu carro
TATAKI DE TONYINA
El més conegut de tots els tatakis, una proposta que ofereixen molts restaurants de perfil japonès o cuina fusió. Nosaltres te’l proposem per ampliar la teva proposta culinària. Avantatges
- Producte innovador i original per sorprendre als teus clients
- Unitats de 250gr per porcionar segons necessitats
- Versàtil per poder fer diferents elaboracions
- Ràpida manipulació
CaracterístiquesFormat: 250 gr/unitat
Envàs: bossa al buit
Embalatge: 12 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Tatakis GastrònomsUn producte versàtil que et permet fer diferents plats i presentacions de forma molt ràpida i senzilla. Canvia’l sempre que vulguis utilitzant vinagretes o salses diferents. Preparació recomanadaEs recomana descongelar el producte prèviament. Per a la seva presentació recomanem escalopar-lo en talls de 0.5cm aprox. Deixar-lo temperar i amanir-lo al gust. També és possible donar-li una mica de temperatura al forn (baix) per servir-lo tebi. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris) o vinagretes (fruits secs, mostassa i avellanes, soja i mel i japonesa). Varietats de tatakisTATAKI DE TONYINATATAKI DE PEIX ESPASATATAKI DE SALMÓTATAKI DE VEDELLA
Envàs: bossa al buit
Embalatge: 12 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Tatakis GastrònomsUn producte versàtil que et permet fer diferents plats i presentacions de forma molt ràpida i senzilla. Canvia’l sempre que vulguis utilitzant vinagretes o salses diferents. Preparació recomanadaEs recomana descongelar el producte prèviament. Per a la seva presentació recomanem escalopar-lo en talls de 0.5cm aprox. Deixar-lo temperar i amanir-lo al gust. També és possible donar-li una mica de temperatura al forn (baix) per servir-lo tebi. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris) o vinagretes (fruits secs, mostassa i avellanes, soja i mel i japonesa). Varietats de tatakisTATAKI DE TONYINATATAKI DE PEIX ESPASATATAKI DE SALMÓTATAKI DE VEDELLA