TATAKI DE TONYINA

El més conegut de tots els tatakis, una proposta que ofereixen molts restaurants de perfil japonès o cuina fusió. Nosaltres te’l proposem per ampliar la teva proposta culinària.
 
Avantatges
 
  • Producte innovador i original per sorprendre als teus clients
  • Unitats de 250gr per porcionar segons necessitats
  • Versàtil per poder fer diferents elaboracions
  • Ràpida manipulació
Característiques
Format: 250 gr/unitat 
Envàs: bossa al buit 
Embalatge: 12 unitats/caixa 
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC
 
Tatakis Gastrònoms
Un producte versàtil que et permet fer diferents plats i presentacions de forma molt ràpida i senzilla. Canvia’l sempre que vulguis utilitzant vinagretes o salses diferents.
 
Preparació recomanada
Es recomana descongelar el producte prèviament. Per a la seva presentació recomanem escalopar-lo en talls de 0.5cm aprox. Deixar-lo temperar i amanir-lo al gust. També és possible donar-li una mica de temperatura al forn (baix) per servir-lo tebi.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris) o vinagretes (fruits secs, mostassa i avellanes, soja i mel i japonesa).
 
Varietats de tatakis
TATAKI DE TONYINA
TATAKI DE PEIX ESPASA
TATAKI DE SALMÓ
TATAKI DE VEDELLA