TÀRTAR DE PEIX BLANC

0,00 €
Impostos inclosos

Corball i peix espasa amanit lleugerament amb salsa miso, a punt per emplatar i utilitzar-lo en el seu format original o fer-ne altres elaboracions: farcit per a canelons freds, timbals o quenelle,...

Avantatges

  • Format quadrat, per poder fer presentacions més originals
  • Amanit lleugerament perquè li puguis donar el teu toc personal
  • Ràpida manipulació: tallar a la mida desitjada, emplatar, descongelar, amanir i servir
Característiques
Format: unitats de 250gr aprox. 
Envàs: bossa al buit.
Embalatge:10 unitats/caixa (20 rac. aprox.)
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC

Tartars Gastrònoms
A partir d’un producte molt fresc i de qualitat us proposem la nostra gama de tartars a punt de servir, una proposta molt saludable i original.
 
Preparació recomanada
Tallar el tàrtar a la mida desitjada, emplatar i deixar descongelar 30 minuts aproximadament. Amanir al gust.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres vinagretes (fruits secs, mostassa i avellanes, soja i mel i japonesa).
 
Varietats de tartars
TARTAR DE TONYINA
TARTAR DE SALMÓ
TARTAR DE PEIX BLANC
TARTAR DE VEDELLA