SALSA D’OPORTO

Les nostres saboroses salses venen en format monodosi de 70 grams per que només utilitzis la quantitat que realment necessites. A més a més, tens la possibilitat d’obtenir salses calentes espumoses si les introdueixes en un sifó.
 
Avantatges
  • Format monodosi perquè utilitzis tan sols la necessària
  • Es poden utilitzar per a tot tipus de plats: pastes, risottos, carns, peixos,...
  • En calent, també es poden utilitzar en sifó
Carecterístiques
Format: monoracions de 70gr aprox. 
Envàs: bossa 
Embalatge: 2,5kg/caixa 
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC
 
Varietats de Salses
 
SALSA DE FOIE: tota la untuositat i l’exquisit sabor del foie, ara en salsa, a punt per acompanyar tots els teus plats de verdures, pasta o carn més originals.
 
SALSA D’OPORTO: A partir del brou de carn i el vi d’Oporto obtenim aquesta deliciosa salsa per poder acompanyar tots es teus plats de carn.
 
SALSA DE PARMESÀ: una de les més saboroses i intenses per les característiques d’aquest formatge Italià. Amb aquesta salsa podràs donar un toc perfecte als teus plats de carn, peix i pasta. Una salsa molt cremosa que farà brillar les teves presentacions.
 
SALSA PIL PIL: L’autèntic sabor del bacallà amb un toc d’all i bitxo, a punt per escalfar i servir. Ideal per als plats de peix.
 
SALSA MARINERA: Una clàssic de la cuina amb tota la intensitat del mar, per acompanyar els teus plats de peix i marisc.
 
SALSA D'ALLS ESCALIVATS: Sorprèn el seu gust suau, sense que l'all ho domini tot i que pot dotar d'originalitat els teus plats.
 
SALSA CAFÉ DE PARIS: Una de les salses mes clàssiques de la cuina francesa elaborada de forma artesana que conté una base de mantega amb més de 25 ingredients diferents.
 
Preparació recomanada
Escalfem en una cassola o paella a foc lent perquè es vagi desfent i incorporar 30 gr d’aigua o una altra matèria líquida (brou, llet, nata) al gust del cuiner. Remenem perquè quedi homogeni. Per la salsa Pil Pil, escalfar al microones i remenar-la abans de servir.