RAVIOLI WANTON DE CONFIT D’ÀNEC I FOIE

Una bona i clàssica combinació, foie i ànec, per fer d’aquest ravioli un plat de luxe.

Avantatges

  • Elaborats amb pasta wanton, molt més original
  • Diferent dels raviolis habituals per la seva quantitat de farcit i el seu sabor potent, ja que no està bullit,   juntament amb la pasta
Característiques
Format: 2 formats (30gr i 80gr aprox.) 
Envàs : bossa 
Embalatge : 70 i 30 unitats/caixa respectivament
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC
 
Ravioli wanton Gastrònoms
Un ravioli molt diferent fet a partir de la pasta xinesa "wanton", amb uns farcits molt originals perquè puguis dissenyar plats més creatius. Oferim dos formats: de 30gr, per a tapa o aperitiu i de 80gr o XL per racions.
 
Preparació recomanada
Per obtenir un resultat òptim, recomanem descongelar el producte. Per escalfar:
1. En microones durant 2 minuts a mitja potència tapat amb film.
2. En forn, salseu prèviament i calentar10 minuts a 160 º C
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris).
 
Varietat de raviolis wanton
RAVIOLI WANTON DE BOU AL VI NEGRE
RAVIOLI WANTON DE POLLASTRE ROSTIT I FOIE
RAVIOLI WANTON DE CONFIT D’ÀNEC I FOIE
RAVIOLI WANTON DE FOIE
RAVIOLI WANTON VEGETAL