Your cart
No hi ha més productes al teu carro
RAVIOLI CRUIXENT DE XISTORRA AMB OU
Una recepta tradicional amb un format divertit.
Avantatges
- Un ravioli diferent: aquest és cruixent!
- Una tapa original amb sabors molt tradicionals
- Fàcil de servir: de la fregidora al plat
CaracterístiquesFormat: 25 gr/unitat
Envàs: bossa
Embalatge: 2kg/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Raviolis cruixents GastrònomsFes tapes o plats més originals amb els raviolis cruixents. Dos textures, un farciment melós, amb sabor intens i tradicional, i la textura cruixent per fora, més divertida. Preparació recomanadaAconsellem fregir amb oli abundant a 180 º C fins que es dauri.
No cal descongelar abans de fregir. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris) o vinagretes (fruits secs, mostassa i avellanes, soja i mel i japonesa). Varietats de raviolis cruixentsRAVIOLI CRUIXENT DE XISTORRA AMB OURAVIOLI CRUIXENT DE XAI AL ROMANÍRAVIOLI CRUIXENT DE BOTIFARRA DE PEROL AMB CEBA CONFITADARAVIOLI CRUIXENT DE BOTIFARRA NEGRA AMB POMA ROSTIDARAVIOLI CRUIXENT DE SECRET AMB CEBA CONFITADA I PERNIL
Envàs: bossa
Embalatge: 2kg/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Raviolis cruixents GastrònomsFes tapes o plats més originals amb els raviolis cruixents. Dos textures, un farciment melós, amb sabor intens i tradicional, i la textura cruixent per fora, més divertida. Preparació recomanadaAconsellem fregir amb oli abundant a 180 º C fins que es dauri.
No cal descongelar abans de fregir. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris) o vinagretes (fruits secs, mostassa i avellanes, soja i mel i japonesa). Varietats de raviolis cruixentsRAVIOLI CRUIXENT DE XISTORRA AMB OURAVIOLI CRUIXENT DE XAI AL ROMANÍRAVIOLI CRUIXENT DE BOTIFARRA DE PEROL AMB CEBA CONFITADARAVIOLI CRUIXENT DE BOTIFARRA NEGRA AMB POMA ROSTIDARAVIOLI CRUIXENT DE SECRET AMB CEBA CONFITADA I PERNIL