RAVIOLI CRUIXENT DE XISTORRA AMB OU

Una recepta tradicional amb un format divertit.

Avantatges

  • Un ravioli diferent: aquest és cruixent!
  • Una tapa original amb sabors molt tradicionals
  • Fàcil de servir: de la fregidora al plat
Característiques
Format: 25 gr/unitat 
Envàs: bossa
Embalatge: 2kg/caixa 
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC
 
Raviolis cruixents Gastrònoms
Fes tapes o plats més originals amb els raviolis cruixents. Dos textures, un farciment melós, amb sabor intens i tradicional, i la textura cruixent per fora, més divertida.
 
Preparació recomanada
Aconsellem fregir amb oli abundant a 180 º C fins que es dauri.
No cal descongelar abans de fregir.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa  i café de paris) o vinagretes (fruits secs, mostassa i avellanes, soja i mel i japonesa).
 
Varietats de raviolis cruixents
RAVIOLI CRUIXENT DE XISTORRA AMB OU
RAVIOLI CRUIXENT DE XAI AL ROMANÍ
RAVIOLI CRUIXENT DE BOTIFARRA DE PEROL AMB CEBA CONFITADA
RAVIOLI CRUIXENT DE BOTIFARRA NEGRA AMB POMA ROSTIDA
RAVIOLI CRUIXENT DE SECRET AMB CEBA CONFITADA I PERNIL