LLOM DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET AMB EMBOLCALL CRUIXENT.

0,00 €
Impostos inclosos
Autèntic llom de bacallà i tomàquet, ara, amb un embolcall cruixent. Una recepta que no pot faltar a la cuina mediterrània. 
 
Avantatges
 
  • Una forma molt original de presentar un peix 
  • Dos textures: el cruixent de la embolcall i la melositat del peix 
  • Treu del congelador només la ració que necessitis al moment (no cal descongelar prèviament)
  • Estalvia temps i ofereix un plat creatiu i de qualitat als teus clients
Característiques
Format: 100gr/unitat aprox. 
Envàs: safata termosellada 
Embalatge: 14 unitats/caixa 
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC
 
Peixos amb embolcall cruixent Gastrònoms
Fes plats més originals amb els peixos amb embolcall cruixent. Dos textures, la melositat del peix, lleugerament salsejada, i la textura cruixent per fora. 
 
Preparació recomanada
No és necessari descongelar prèviament. Per obtenir un resultat òptim, recomanem fregir amb oli abundant a 180ºC durant 2 minuts aproximadament. Acabar la cocció al forn a 180ºC durant 12 minuts.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris).
 
Varietats de peix amb embolcall cruixent
LLOM DE SALMÓ A L’ESTRAGO AMB EMBOLCALL CRUIXENT
LLOM DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET AMB EMBOLCALL CRUIXENT
LLOM DE LLUÇ AMB ALL I JULIVERT AMB EMBOLCALL CRUIXENT
MINI NIU CRUIXENT DE COCOTXA DE BACALLÀ