MOUSSAKA DE BOLONYESA

0,00 €
Impostos inclosos

La moussaka de bolonyesa és la varietat més espanyola de les nostres moussakas. Per crear-la fusionem dos conceptes: la recepta tradicional de la zona hel·lènica. Amb aquesta fusió aconseguim una recepta molt interessant perquè la puguis afegir a la teva proposta gastronòmica.

Ideal per a la temporada d'hivern, la podem combinar amb qualsevol salsa de formatge i carn com la nostra salsa parmesana, la de porto, cafè parís o foie.

Ventatges de la moussaka bolonyesa:

    • Format monoració, per utilizar la quantitat necesaria

    • Fácil de complementar amb alguna salsa, crema o caldo

Característiques de las moussakes:

Format: 100g/unitat aprox.

Envàs: bossa al buit

Embalatge: 24 unitats/caixa

Vida útil: 18 mesos 

Conservació: -18ºC

Moussakes gastronòmiques:

Us presentem una nova gamma de productes de Gastrònoms. Hem portat la moussaka, des dels Balcans i l'Orient mitjà, per satisfer els paladars dels clients amants d'aquest plat que va ser popularitzat per Grècia. Làmines d'albergínia rostida amb oli d'oliva intercalada amb diferents farcits i completada amb encenalls de formatge parmesà.

Preparació recomenada de les moussakes:

Per obtenir un resultat òptim, recomanem descongelar el producte. Escalfar-ho al microones durant 3-4 minuts tapat amb film i salseu. Acabar al forn per donar-li l'efecte daurat.

Per acompanyar les moussakes:

A més són molt fàcils de complementar amb alguna salsa, crema o brou.

Podeu utilitzar una de les nostres salses (parmesà, marinera, alls escalivats).

No dubtis a demanar-nos informació de regeneració i noves formes d'emplatar les moussakes.

Variedades de moussaka

Moussaka de bogavante

Moussaka de brandada de bacalao

Moussaka de vegetal