MOUSSAKA DE LLAMÀNTOL
Amb farcit de llamàntol, aquesta moussaka és ideal per a menús festius i refinats o per cartes de restaurants gastronòmics on no pot faltar un dels mariscs més apreciats de la cuina marinera.
Pot combinar amb qualsevol plat de peix i la podem condimentar amb alguna salsa com la marinera, pilpil, alls escalivats o vinagreta japonesa.
Ventatges de la moussaka vegetal:
• Format monoració, per utilizar la quantitat necesaria
• Fácil de complementar amb alguna salsa, crema o caldo
Característiques de las moussakes:
Format: 100g/unitat aprox.
Envàs: bossa al buit
Embalatge: 24 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC
Moussakes gastronòmiques:
Us presentem una nova gamma de productes de Gastrònoms. Hem portat la moussaka, des dels Balcans i l'Orient mitjà, per satisfer els paladars dels clients amants d'aquest plat que va ser popularitzat per Grècia. Làmines d'albergínia rostida amb oli d'oliva intercalada amb diferents farcits i completada amb encenalls de formatge parmesà.
Preparació recomenada de les moussakes:
Per obtenir un resultat òptim, recomanem descongelar el producte. Escalfar-ho al microones durant 3-4 minuts tapat amb film i salseu. Acabar al forn per donar-li l'efecte daurat.
Per acompanyar les moussakes:
A més són molt fàcils de complementar amb alguna salsa, crema o brou.
Podeu utilitzar una de les nostres salses (parmesà, marinera, alls escalivats).
No dubtis a demanar-nos informació de regeneració i noves formes d'emplatar les moussakes.
Variedades de moussaka