GARRÍ DESOSSAT

Una terrina molt gourmet que es diferencia de la resta per desfer-se en boca. Un producte llest per regenerar i servir.
 
Avantatges
 
  • Totes les carns estan desossades
  • Tallades en monoracions, perquè descongelis només les racions que necessites
  • Format rectangular, per tenir una presentació més moderna i original
  • A punt per escalfar-les i li donis el teu toc personal
  • Elaborades amb carns de gran qualitat
Característiques
Format: 2 formats: Monoracions de 140gr aprox. / Sencer de 1.25kg aprox.
Envàs: Monoració: 6 rac/bossa al buit / Sencer: planxa
Embalatge : Monoració: 4 bosses/caixa = 24 rac/caixa / Sencer: 4 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC
 
Carns en planxa Gastrònoms
Carns desossades y cuinades a baixa temperatura fins a obtenir una textura molt melosa. Te les oferim en format quadrat perquè puguis presentar-les de forma diferent i més moderna. Ja tallades en mono  racions de 140 grams. També les pots tallar en altres mides per a les teves tapes més creatives.
 
Preparació recomanada
Descongelar el producte prèviament.
Marcar a la planxa per la part de la pell fins per que quedi cruixent. Escalfar al forn a 180ºC durant 10 minuts aprox. sense la salsa.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris).
 
Varietat de carns en planxa
MELÓS DE VEDELLA (MONORACIÓ)
MELÓS DE PORC (MONORACIÓ)
PEUS DE PORC (MONORACIÓ)
ESPATLLA DE XAI (MONORACIÓ)
GARRÍ DESOSSAT (MONORACIÓ I SENCER)