QUI SOM?

Som una empresa jove i innovadora, apassionats de la gastronomia, compromesos amb una idea clara: satisfer les necessitats de la cuina actual oferint productes de qualitat per al sector de la restauració.

QUÈ FEM?

Creem solucions per als professionals. Elaborem productes de 5ª gamma i bases culinàries per als professionals de la restauració en resposta a les actuals necessitats del sector. Des de la cuina central a Gastrònoms, es cuina per als cuiners i s'ofereixen les eines necessàries per poder aplicar els avantatges de la cuina d'assemblatge. Els nostres productes estan cuinats de forma artesana, sense cap tipus d'additiu, ni colorants ni conservants, amb matèries primeres totalment naturals i ultracongelats per conservar totes les seves propietats organolèptiques.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Apostem per la qualitat i la seguretat dels nostres productes oferint bases culinàries congelades elaborades artesanalment, sense colorants ni conservants.

La nostra missió és donar les eines necessàries als professionals de la restauració per poder gestionar millor el seu treball diari: estalviar temps, control d'estocs, optimització de l'espai físic de la cuina, ... i, a la vegada, deixant la porta oberta a la creativitat .