VALOR AFEGIT

-Som cuiners i venim de la cuina artesana, per tant, pensem igual que el nostre client.
-Podeu comptar amb nosaltres per a qualsevol assessorament.
-Treballem amb matèria primera de qualitat i el nostre producte final és 100% natural (no utilitzem conservants ni colorants ni cap tipus d'additiu).
-Ultracongelat amb les millors garanties per a conservar totes les propietats organolèptiques.
-Gastrònoms té implantat la UNE-EN ISO 22.000 Sistema de Gestió de la Inocuitat dels aliments.

AVANTAGES

-Proporcionar les eines necessàries per poder oferir plats de gran qualitat i creativitat.
-Regularitat a la carta i stock controlat.
-Optimitzar l'espai físic a la cuina.
-Reduïr costos de personal i aprofitar l'horari laboral per altres funcions.
-Rebaixar les mermes de productes en les elaboracions.
-Escandalls exactes de menús i plats.
-Rapidesa i comoditat a l'hora d'emplatar
-Aprofitar totes les avantatges de la cuina d'ensamblatge.

RESULTATS PELS NOSTRES CLIENTS

-Augment de la rendibilitat dels establiments dels nostres clients.
-Millora de la gestió de la cuina.