CARPACCIO DE POP
una recepta tradicional servida en format carpaccio. Pop cuit i laminat llest per escalfar, amanir i servir.
Avantatges:
Envasats individualment perquè utilitzis només les racions que necessitis sense disminuir les propietats de la resta de racions.
Format quadrat, per diferenciar-te de la resta.
Forma molt fàcil per poder-lo porcionar i presentar-lo com a tapa.
Característiques
Format: mono racions de 70gr.
Envàs: bossa al buit
Embalatge: 20 rac/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC
Carpaccio
Mono-racions de 70 grams amb matèria prima de molta qualitat. Amb un format quadrat que el fa diferent i pots porcionar-lo fàcilment per presentar-lo com a tapa. A més a més, estan envasats individualment. Ideal per als teus entrants més exquisits.
Preparació recomanada
Treure el producte congelat de la bossa i emplatar-lo. Deixar descongelar en el plat i escalfar al forn durant 1 minut ( peus de porc) o mig minut (pop) a 170ºC o posar-lo a la salamandra uns segons i amanir al gust.
Recomanem amanir els carpaccios amb les següents Vinagretes de Gastrònoms:
CARPACCIO DE POP: vinagreta de fruits secs, vinagreta de mostassa i avellanes.