CONFIT D’ÀNEC

0,00 €
Impostos inclosos

Confit d’ànec, desossat i de textura espectacular, amb un format diferent. Avantatges: Totes les carns estan desossades.Tallades en monoracions, perquè descongelis només les racions que necessites.Format rectangular, per tenir una presentació més moderna i original. A punt per escalfar-les i li donis el teu toc personal. Elaborades amb carns de gran qualitat. 

Característiques

Format: Monoracions de 140gr aprox.
Envàs: 6 rac/bossa al buit
Embalatge : 4 bosses/caixa = 24 rac/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC

 

Carns en Placa

Carns desossades y cuinades a baixa temperatura fins a obtenir una textura molt melosa. Te les oferim en format quadrat per que puguis presentar-les de forma diferent i més moderna. Ja tallades en monoracions de 130 grams. També les pots tallar en altres mides per a les teves tapes més creatives.

 

Preparació recomenada

Descongelar el producte prèviament.

PEL MELÓS DE VEDELLA / DE PORC: escalfar al forn a 180ºC durant 10 minuts aprox. prèviament salsejat.

PELS PEUS DE PORC / GARRÍ / ESPATLLA DE XAI / CONFIT D’ÀNEC: marcar a la planxa per la part de la pell fins per que quedi cruixent. Escalfar al forn a 180ºC durant 10 minuts aprox. sense la salsa.