MELÓS DE VEDELLA

Tota la melositat de la galta de vedella ben guisada, a punt per salsejar i servir.
 
Avantatges
 
  • Totes les carns estan desossades
  • Tallades en monoracions, perquè descongelis només les racions que necessites
  • Format rectangular, per tenir una presentació més moderna i original
  • A punt per escalfar-les i li donis el teu toc personal 
  • Elaborades amb carns de gran qualitat
Característiques
Format: Monoracions de 140gr aprox.
Envàs: 6 rac/bossa al buit 
Embalatge : 4 bosses/caixa = 24 rac/caixa 
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC
 
Carns en planxa Gastrònoms
Carns desossades y cuinades a baixa temperatura fins a obtenir una textura molt melosa. Te les oferim en format quadrat perquè puguis presentar-les de forma diferent i més moderna. Ja tallades en monoracions de 140 grams. També les pots tallar en altres mides per a les teves tapes més creatives.
 
Preparació recomanada
Descongelar el producte prèviament.
Escalfar el forn a 180ºC durant 10 minuts aprox. prèviament salsejat.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris).
 
Varietat de carns en planxa
MELÓS DE VEDELLA (MONORACIÓ)
MELÓS DE PORC (MONORACIÓ)
PEUS DE PORC (MONORACIÓ)
ESPATLLA DE XAI (MONORACIÓ)
GARRÍ DESOSSAT (MONORACIÓ I SENCER)