Your cart
No hi ha més productes al teu carro
SECRET DE PORC IBÈRIC
Un secret de porc ibèric amb una textura sorprenent degut a que esta cuit durant moltes hores a baixa temperatura. Avantatges
- Totes les carns estan desossades
- Tallades en monoracions, perquè descongelis només les racions que necessites
- Format rectangular, per tenir una presentació més moderna i original.
- A punt per escalfar-les i li donis el teu toc personal
- Elaborades amb carns de gran qualitat
CaracterístiquesFormat: Monoracions de 240gr aprox.
Envàs: 1 rac/bossa al buit
Embalatge : 12 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Carns confitades GastrònomsCarns marinades i confitades. La suau i llarga cocció aconsegueix una gran melositat. Preparació recomanadaDescongelar el producte prèviament. Treure el secret de la bossa, reservar els líquids. Marcar a la planxa o a la brasa per ambdós costats fins que quedi daurat. Acabar-lo al forn durant 7 minuts a 180ºC aprox. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietats de carns confitadesRODO DE VEDELLACOSTELLA DE PORCSECRET DE PORC IBÈRICMEDALLÓ DE VEDELLACOSTELLA DE VACA
Envàs: 1 rac/bossa al buit
Embalatge : 12 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Carns confitades GastrònomsCarns marinades i confitades. La suau i llarga cocció aconsegueix una gran melositat. Preparació recomanadaDescongelar el producte prèviament. Treure el secret de la bossa, reservar els líquids. Marcar a la planxa o a la brasa per ambdós costats fins que quedi daurat. Acabar-lo al forn durant 7 minuts a 180ºC aprox. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietats de carns confitadesRODO DE VEDELLACOSTELLA DE PORCSECRET DE PORC IBÈRICMEDALLÓ DE VEDELLACOSTELLA DE VACA