SECRET DE PORC IBÈRIC

Un secret de porc ibèric amb una textura sorprenent degut a que esta cuit durant moltes hores a baixa temperatura.
 
Avantatges
 
  • Totes les carns estan desossades
  • Tallades en monoracions, perquè descongelis només les racions que necessites
  • Format rectangular, per tenir una presentació més moderna i original.
  • A punt per escalfar-les i li donis el teu toc personal
  • Elaborades amb carns de gran qualitat
Característiques
Format: Monoracions de 240gr aprox.
Envàs: 1 rac/bossa al buit 
Embalatge : 12 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC
 
Carns confitades Gastrònoms
Carns marinades i confitades. La suau i llarga cocció aconsegueix una gran melositat.
 
Preparació recomanada
Descongelar el producte prèviament. Treure el secret de la bossa, reservar els líquids. Marcar a la planxa o a la brasa per ambdós costats fins que quedi daurat. Acabar-lo al forn durant 7 minuts a 180ºC aprox.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris).
 
Varietats de carns confitades
RODO DE VEDELLA
COSTELLA DE PORC
SECRET DE PORC IBÈRIC
MEDALLÓ DE VEDELLA
COSTELLA DE VACA