Your cart
No hi ha més productes al teu carro
COSTELLA DE PORC
0,00 €
Impostos inclosos
Una carn molt saborosa presentada amb mono ració. A punt per regenerar i servir. Avantatges
- A punt per regenerar i emplatar
- Formats petits per descongelar només la quantitat necessària
- Elaborades amb carns de gran qualitat
CaracterístiquesFormat: Mono ració de 250gr aprox.
Envàs: Bossa al buit
Embalatge:12 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Carns confitades GastrònomsCarns marinades i confitades. La suau i llarga cocció aconsegueix una gran melositat. Preparació recomanadaDescongelar el producte prèviament. Es recomana, primer, escalfar la bossa al bany maria (opcional) fins que el producte es temperi. A continuació treure el producte de la bossa i escalfar al forn a 190ºC durant 20 minuts aprox. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietats de carns confitadesRODO DE VEDELLACOSTELLA DE PORCSECRET DE PORC IBÈRICMEDALLÓ DE VEDELLACOSTELLA DE VACA
Envàs: Bossa al buit
Embalatge:12 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Carns confitades GastrònomsCarns marinades i confitades. La suau i llarga cocció aconsegueix una gran melositat. Preparació recomanadaDescongelar el producte prèviament. Es recomana, primer, escalfar la bossa al bany maria (opcional) fins que el producte es temperi. A continuació treure el producte de la bossa i escalfar al forn a 190ºC durant 20 minuts aprox. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietats de carns confitadesRODO DE VEDELLACOSTELLA DE PORCSECRET DE PORC IBÈRICMEDALLÓ DE VEDELLACOSTELLA DE VACA