Your cart
No hi ha més productes al teu carro
ESPATLLA DE XAI
Una espatlla de xai diferent, desossada i en format rectangular. Elaborada únicament amb espatlla de xai de primera qualitat. Per aconseguir un plat original i modern. Avantatges
- Totes les carns estan desossades
- Tallades en monoracions, per que descongelis només les racions que necessites
- Format rectangular, per tenir una presentació més moderna i original
- A punt per escalfar-les i li donis el teu toc personal
- Elaborades amb carns de gran qualitat
CaracterístiquesFormat: Monoracions de 140gr aprox.
Envàs: 6 rac/bossa al buit
Embalatge : 4 bosses/caixa = 24 rac/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Carns en planxa GastrònomsCarns desossades y cuinades a baixa temperatura fins a obtenir una textura molt melosa. Te les oferim en format quadrat perquè puguis presentar-les de forma diferent i més moderna. Ja tallades en monoracions de 140 grams. També les pots tallar en altres mides per a les teves tapes més creatives. Preparació recomanadaDescongelar el producte previament.Marcar a la planxa per la part de la pell fins per que quedi cruixent. Escalfar al forn a 180ºC durant 10 minuts aprox. sense la salsa. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietat de carns en planxaMELÓS DE VEDELLA (MONORACIÓ)MELÓS DE PORC (MONORACIÓ)PEUS DE PORC (MONORACIÓ)ESPATLLA DE XAI (MONORACIÓ)GARRÍ DESOSSAT (MONORACIÓ I SENCER)
Envàs: 6 rac/bossa al buit
Embalatge : 4 bosses/caixa = 24 rac/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Carns en planxa GastrònomsCarns desossades y cuinades a baixa temperatura fins a obtenir una textura molt melosa. Te les oferim en format quadrat perquè puguis presentar-les de forma diferent i més moderna. Ja tallades en monoracions de 140 grams. També les pots tallar en altres mides per a les teves tapes més creatives. Preparació recomanadaDescongelar el producte previament.Marcar a la planxa per la part de la pell fins per que quedi cruixent. Escalfar al forn a 180ºC durant 10 minuts aprox. sense la salsa. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietat de carns en planxaMELÓS DE VEDELLA (MONORACIÓ)MELÓS DE PORC (MONORACIÓ)PEUS DE PORC (MONORACIÓ)ESPATLLA DE XAI (MONORACIÓ)GARRÍ DESOSSAT (MONORACIÓ I SENCER)