Your cart
No hi ha més productes al teu carro
PEUS DE PORC
Aconsegueix un excepcional plat de peus de porc desossats amb dues textures: un atractiu cruixent que obtindràs sellant la terrina a la planxa per la part de la pell i el seu interior delicat i gelatinós. Avantatges
- Totes les carns estan desossades
- Tallades en monoracions, perquè descongelis només les racions que necessites
- Format rectangular, per tenir una presentació més moderna i original
- A punt per escalfar-les i perquè li donis el teu toc personal
- Elaborades amb carns de gran qualitat
CaracterístiquesFormat: Mono racions de 140gr aprox.
Envàs: 6 rac/bossa al buit
Embalatge : 4 bosses/caixa = 24 rac/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Carns en planxa GastrònomsCarns desossades y cuinades a baixa temperatura fins a obtenir una textura molt melosa. Te les oferim en format quadrat perquè puguis presentar-les de forma diferent i més moderna. Ja tallades en monoracions de 140 grams. També les pots tallar en altres mides per a les teves tapes més creatives. Preparació recomanadaDescongelar el producte prèviament.Marcar a la planxa per la part de la pell fins per que quedi cruixent. Escalfar al forn a 180ºC durant 10 minuts aprox. sense la salsa. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietat de carns en planxaMELÓS DE VEDELLA (MONORACIÓ)MELÓS DE PORC (MONORACIÓ)PEUS DE PORC (MONORACIÓ)ESPATLLA DE XAI (MONORACIÓ)GARRÍ DESOSSAT (MONORACIÓ I SENCER)
Envàs: 6 rac/bossa al buit
Embalatge : 4 bosses/caixa = 24 rac/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Carns en planxa GastrònomsCarns desossades y cuinades a baixa temperatura fins a obtenir una textura molt melosa. Te les oferim en format quadrat perquè puguis presentar-les de forma diferent i més moderna. Ja tallades en monoracions de 140 grams. També les pots tallar en altres mides per a les teves tapes més creatives. Preparació recomanadaDescongelar el producte prèviament.Marcar a la planxa per la part de la pell fins per que quedi cruixent. Escalfar al forn a 180ºC durant 10 minuts aprox. sense la salsa. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietat de carns en planxaMELÓS DE VEDELLA (MONORACIÓ)MELÓS DE PORC (MONORACIÓ)PEUS DE PORC (MONORACIÓ)ESPATLLA DE XAI (MONORACIÓ)GARRÍ DESOSSAT (MONORACIÓ I SENCER)