Your cart
No hi ha més productes al teu carro
COSTELLA DE PORC
Galta de porc molt melosa guisada de forma tradicional, la seva presentació en forma quadrada la fa un producte molt diferent. Saborosa i de textura molt tendra. Avantatges Totes les carns estan desossades Tallades en mono racions, per que descongelis només les racions que necessites. Format rectangular, per tenir una presentació més moderna i original A punt per escalfar-les i li donis el teu toc personal Elaborades amb carns de gran qualitat Elaborades amb carns de gran qualitat.
CaracterístiquesFormat: Mono racions de 140gr aprox.
Envàs: 6 rac/bossa al buit
Embalatge : 4 bosses/caixa = 24 rac/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Carns en planxa Gastrònoms
Carns desossades y cuinades a baixa temperatura fins a obtenir una textura molt melosa. Te les oferim en format quadrat per que puguis presentar-les de forma diferent i més moderna. Ja tallades en mono racions de 140 grams. També les pots tallar en altres mides per a les teves tapes més creatives. Preparació recomanadaDescongelar el producte prèviament.Escalfar al forn a 180ºC durant 10 minuts aprox. prèviament salsejat. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietat de carns en planxaMELÓS DE VEDELLA (MONORACIÓ)MELÓS DE PORC (MONORACIÓ)PEUS DE PORC (MONORACIÓ)ESPATLLA DE XAI (MONORACIÓ)GARRÍ DESOSSAT (MONORACIÓ I SENCER)
Envàs: 6 rac/bossa al buit
Embalatge : 4 bosses/caixa = 24 rac/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Carns en planxa Gastrònoms
Carns desossades y cuinades a baixa temperatura fins a obtenir una textura molt melosa. Te les oferim en format quadrat per que puguis presentar-les de forma diferent i més moderna. Ja tallades en mono racions de 140 grams. També les pots tallar en altres mides per a les teves tapes més creatives. Preparació recomanadaDescongelar el producte prèviament.Escalfar al forn a 180ºC durant 10 minuts aprox. prèviament salsejat. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietat de carns en planxaMELÓS DE VEDELLA (MONORACIÓ)MELÓS DE PORC (MONORACIÓ)PEUS DE PORC (MONORACIÓ)ESPATLLA DE XAI (MONORACIÓ)GARRÍ DESOSSAT (MONORACIÓ I SENCER)