COSTELLA DE VACA

0,00 €
Impostos inclosos
Costella de vaca cuita a baixa temperatura durant moltes hores fins aconseguir una textura molt melosa.
 
Avantatges
 
  • Totes les carns estan desossades
  • Tallades en monoracions, perquè descongelis només les racions que necessites
  • Format rectangular, per tenir una presentació més moderna i original.
  • A punt per escalfar-les i li donis el teu toc personal
  • Elaborades amb carns de gran qualitat
Característiques
Format: Monoracions de 300gr aprox.
Envàs: 1 rac/bossa al buit 
Embalatge : 12 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC
 
Carns confitades Gastrònoms
Carns marinades i confitades. La suau i llarga cocció aconsegueix una gran melositat.
 
Preparació recomanada
Recomanem, primer escalfar el producte amb la bossa al bany maría. A continuació, treure el producte de la bossa i posar-lo al forn a 190ºC durant 20 minuts aproximadament.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris).
 
Varietats de carns confitades
RODO DE VEDELLA
COSTELLA DE PORC
SECRET DE PORC IBÈRIC
MEDALLÓ DE VEDELLA
COSTELLA DE VACA