Your cart
No hi ha més productes al teu carro
CANELÓ DE GALTA DE VEDELLA I IDIAZÀBAL
Tota la melositat d’una galta ben rostida amb el sabor original i inconfusible del formatge Idiazàbal.
Avantatges
- Elaborats amb pasta artesana d'ou
- Format de 130gr/unitat, perquè puguis oferir una presentació original
CaracterístiquesFormat: 130gr/unitat aprox.
Envàs: bossa
Embalatge: 30 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Canelons artesanals GastrònomsFets a partir de pasta artesana amb ou i amb un format de 130gr, els nostres canelons gastronòmics estan a punt per als vostres plats més originals. Tenim gran varietat de farcits. Preparació recomanadaPer obtenir un resultat òptim, recomanem descongelar el producte i, abans de la seva regeneració, salseu. Per escalfar:1. En microones, durant 3 minuts a mitja potència. Tapat amb film.2. En forn, 15 minuts a 160ºC. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pilpil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietats de canelonsCANELÓ DE CARN ROSTIDACANELÓ DE BRANDADA DE BACALLÀ I ALLS ESCALIBATSCANELÓ DE CONFIT D’ÀNEC I FOIECANELÓ DE CEPSCANELÓ D’ESPINACS, FORMATGE BLAU, PANSES I PINYONSCANELÓ DE GALTA DE VEDELLA I IDIAZÀBALCANELÓ DE MARISCCANELÓ DE POLLASTRE DE PAGÈS AMB TÒFONACANELÓ VEGETALCANELÓ D’HUMMUS EMBOLICAT AMB ALBERGÍNIA
Envàs: bossa
Embalatge: 30 unitats/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Canelons artesanals GastrònomsFets a partir de pasta artesana amb ou i amb un format de 130gr, els nostres canelons gastronòmics estan a punt per als vostres plats més originals. Tenim gran varietat de farcits. Preparació recomanadaPer obtenir un resultat òptim, recomanem descongelar el producte i, abans de la seva regeneració, salseu. Per escalfar:1. En microones, durant 3 minuts a mitja potència. Tapat amb film.2. En forn, 15 minuts a 160ºC. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pilpil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietats de canelonsCANELÓ DE CARN ROSTIDACANELÓ DE BRANDADA DE BACALLÀ I ALLS ESCALIBATSCANELÓ DE CONFIT D’ÀNEC I FOIECANELÓ DE CEPSCANELÓ D’ESPINACS, FORMATGE BLAU, PANSES I PINYONSCANELÓ DE GALTA DE VEDELLA I IDIAZÀBALCANELÓ DE MARISCCANELÓ DE POLLASTRE DE PAGÈS AMB TÒFONACANELÓ VEGETALCANELÓ D’HUMMUS EMBOLICAT AMB ALBERGÍNIA