CANELÓ DE GALTA DE VEDELLA I IDIAZÀBAL

Tota la melositat d’una galta ben rostida amb el sabor original i inconfusible del formatge Idiazàbal.

Avantatges

  • Elaborats amb pasta artesana d'ou
  • Format de 130gr/unitat, perquè puguis oferir una presentació original
Característiques
Format: 130gr/unitat aprox. 
Envàs: bossa 
Embalatge: 30 unitats/caixa 
Vida útil: 18 mesos 
Conservació: -18ºC
 
Canelons artesanals Gastrònoms
Fets a partir de pasta artesana amb ou i amb un format de 130gr, els nostres canelons gastronòmics estan a punt per als vostres plats més originals. Tenim gran varietat de farcits.
 
Preparació recomanada
Per obtenir un resultat òptim, recomanem descongelar el producte i, abans de la seva regeneració, salseu. Per escalfar:
1. En microones, durant 3 minuts a mitja potència. Tapat amb film.
2. En forn, 15 minuts a 160ºC.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pilpil, marinera, alls escalivats, barbacoa  i café de paris).
 
Varietats de canelons
CANELÓ DE CARN ROSTIDA
CANELÓ DE BRANDADA DE BACALLÀ I ALLS ESCALIBATS
CANELÓ DE CONFIT D’ÀNEC I FOIE
CANELÓ DE CEPS
CANELÓ D’ESPINACS, FORMATGE BLAU, PANSES I PINYONS
CANELÓ DE GALTA DE VEDELLA I IDIAZÀBAL
CANELÓ DE MARISC
CANELÓ DE POLLASTRE DE PAGÈS AMB TÒFONA
CANELÓ VEGETAL
CANELÓ D’HUMMUS EMBOLICAT AMB ALBERGÍNIA