Your cart
No hi ha més productes al teu carro
CRUIXENT DE BOU AL VI NEGRE
No hi ha forma més divertida de menjar un estofat al vi negre de cua de bou, aconsegueix una textura diferent, una estètica més actual amb aquest cruixent. Avantatges
- Dos textures: cruixent per fora i melós per dins
- Gran quantitat de farcit autèntic amb matèria prima de qualitat
- Es pot servir com a entrant (caneló cruixent, ravioli cruixen,...) o com a segon plat acompanyat d’alguna guarnició
CaracterístiquesFormat: 100 gr/un. aproxEnvàs: bossaEmbalatge: 1.5 kg/cxVida útil: 18 mesosConservació: -18ºC Cruixents GastrònomsProducte innovador per oferir una carn original, embolicada amb una lamina de pasta molt fina que una vegada fregida aconsegueix un efecte molt cruixent. Preparació recomanadaNo és necessari descongelar abans de fregir. Recomanem fregir-lo amb oli abundant a 180ºC fins que adquireixin un to daurat. S'aconsella acabar la cocció al forn a 180ºC durant uns 7 minuts aprox. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris). Varietats de cruixentsCRUIXENT DE SECRET AMB CEBA CONFITADA I PERNILCRUIXENT DE BOU AL VI NEGRECRUIXENT DE PEUS DE PORC A LA MOSTASSA