CRUIXENT DE BOU AL VI NEGRE

No hi ha forma més divertida de menjar un estofat al vi negre de cua de bou, aconsegueix una textura diferent, una estètica més actual amb aquest cruixent.
 
Avantatges
 
  • Dos textures: cruixent per fora i melós per dins
  • Gran quantitat de farcit autèntic amb matèria prima de qualitat
  • Es pot servir com a entrant (caneló cruixent, ravioli cruixen,...) o com a segon plat acompanyat d’alguna guarnició
Característiques
Format: 100 gr/un. aprox
Envàs: bossa
Embalatge: 1.5 kg/cx
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC
 
Cruixents Gastrònoms
Producte innovador per oferir una carn original, embolicada amb una lamina de pasta molt fina que una vegada fregida aconsegueix un efecte molt cruixent.
 
Preparació recomanada
No és necessari descongelar abans de fregir. Recomanem fregir-lo amb oli abundant a 180ºC fins que adquireixin un to daurat. S'aconsella acabar la cocció al forn a 180ºC durant uns 7 minuts aprox.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa  i café de paris).
 
Varietats de cruixents
CRUIXENT DE SECRET AMB CEBA CONFITADA I PERNIL
CRUIXENT DE BOU AL VI NEGRE
CRUIXENT DE PEUS DE PORC A LA MOSTASSA