BUNYOL DE BACALLÀ

Amb la recepta tradicional de la brandada de bacallà, una emulsió de bacallà i crema de llet, obtenim la base dels nostres bunyols. Amb ells teniu múltiples possibilitats: tapes, guarnicions, plats amb un element cruixent...

Avantatges

  • Textura molt delicada
  • Format de 20gr
  • Capacitat de servir com a tapa i com a complement per a plats: cremes, pures,...
Característiques
Format: 20gr/unitat aprox.
Envàs: bossa
Embalatge: 4kg/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC
 
Bunyols Gastrònoms
Un bunyol molt delicat a partir d’una recepta tradicional de brandada per fer els vostres plats i tapes més originals.
 
Preparació recomanada
Aconsellem fregir amb oli calent a 180ºC fins que quedin daurats.
Es preferible no descongelar abans de fregir.
 
Per acompanyar
Podeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris).