Your cart
No hi ha més productes al teu carro
BUNYOL DE BACALLÀ
Amb la recepta tradicional de la brandada de bacallà, una emulsió de bacallà i crema de llet, obtenim la base dels nostres bunyols. Amb ells teniu múltiples possibilitats: tapes, guarnicions, plats amb un element cruixent...
Avantatges
- Textura molt delicada
- Format de 20gr
- Capacitat de servir com a tapa i com a complement per a plats: cremes, pures,...
CaracterístiquesFormat: 20gr/unitat aprox.
Envàs: bossa
Embalatge: 4kg/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Bunyols Gastrònoms Un bunyol molt delicat a partir d’una recepta tradicional de brandada per fer els vostres plats i tapes més originals. Preparació recomanadaAconsellem fregir amb oli calent a 180ºC fins que quedin daurats.Es preferible no descongelar abans de fregir. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris).
Envàs: bossa
Embalatge: 4kg/caixa
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC Bunyols Gastrònoms Un bunyol molt delicat a partir d’una recepta tradicional de brandada per fer els vostres plats i tapes més originals. Preparació recomanadaAconsellem fregir amb oli calent a 180ºC fins que quedin daurats.Es preferible no descongelar abans de fregir. Per acompanyarPodeu utilitzar una de les nostres salses (mostassa, foie, oporto, parmesà, romesco, pil pil, marinera, alls escalivats, barbacoa i café de paris).