BROQUETA DE LLAGOSTÍ ORIENTAL
La broqueta de llagostí oriental és un aperitiu molt gustós, cruixent i creatiu. Dels Balcans i l'Orient hem seleccionat la pasta kataifi que, a part de donar-li una presència original i innovadora, ens encanta el cruixent que queda al fregir-la. Com que és una pasta tan fina necessita molt poc temps de calor per oferir aquest cruixit suau i agradable al paladar.
Marinamos el llagostí amb curri procedent de la cuina hindú. La combinació d'aquests dos ingredients amb el llagostí el converteixen en un excel·lent mos.
Avantatges de la broqueta de llagostí
- Fàcil de regenerar
- Producte molt innovador
- Perfecte per aperitius
Característiques de les broquetes de llagostí
Format: 25 g / unitat
Envàs: barquetes termosegellades
Embalatge: 3 barquetes / caixa (14 broquetes / barqueta)
Vida útil: 18 mesos
Conservació: -18ºC
Broquetes de llagostí Gastronoms
Hem recorregut els diferents continents del món a la recerca dels millors ingredients, per elaborar les receptes perfectes i poder crear els nous aperitius amb llagostins. Les nostres noves broquetes són ideals per a oferir-les en format tapa o aperitiu, acompanyar amanides, etc. És una forma molt original i innovadora de sorprendre als teus comensals a l'hora d'oferir un còctel en els esdeveniments més especials i de diferenciar-te de la teva competència.
Un fet diferencial de les nostres noves broquetes de llagostí és que estan marinades i cadascuna d'elles amb algun ingredient de la seva zona geogràfica. La asiàtica amb salsa kimchi, l'oriental amb curri i l'americana amb salsa barbacoa.
Massa de croquetes artesanes amb beixamel a partir de mantega i amb matèria primera de primera qualitat.
Preparació recomanada de les broquetes de llagostí
Aconsellem fregir a 180ºC.
No cal descongelar prèviament.
Un fet diferencial de les nostres noves broquetes de llagostí és que estan marinades i cadascuna d'elles amb algun ingredient de la seva zona geogràfica. La asiàtica amb salsa kimchi, l'oriental amb curri i l'americana amb salsa barbacoa.
Varietats de broquetes de llagostí