Et presentem la nostra última creació gastronòmica: la croqueta de lluç i gambot. Hem incorporat aquesta varietat a la nostra gamma de croquetes gastronòmiques per oferir un sabor original i innovador. Combinant aquests dos deliciosos menjars del mar aconseguim una croqueta sofisticada que destaca pel seu contingut en proteïnes d'alt valor biològic.

La croqueta de lluç i gambot ve en format de 30 grams i, igual que les nostres altres croquetes gastronòmiques, no cal descongelar i està feta de forma artesana amb matèria de primera qualitat i beixamel a partir de mantega.

El sabor suau d'aquest peix blanc combinat amb els trossets de gambot juntament amb l'arrebossat súper cruixent la converteixen en una proposta gastronòmica exquisida que encantarà segur als teus comensals.

No et quedis sense tastar les noves croquetes de lluç i gambot que, de ben segur, enamoraran a tots aquells que les degustin. A nosaltres ens encanten, estem molt contents del resultat i esperem que tu i els teus clients també.

Croqueta de merluza y gambón