Hem recorregut els diferents continents del món a la recerca dels millors ingredients, per elaborar les receptes perfectes i poder crear els nous aperitius amb llagostins que us presentem a continuació.

Les nostres noves broquetes són ideals per a oferir-les en format tapa o aperitiu, acompanyar amanides, etc. És una forma molt original i innovadora de sorprendre als teus comensals a l'hora d'oferir un còctel en els esdeveniments més especials i de diferenciar-te de la teva competència. 

Broqueta asiàtica

Marinat de salsa kimchi, pan Panko, algues i arròs soufflé

Brochetas asiática

Arribem a Àsia, el continent més extens i poblat del món. La seva cuina destaca pels tocs àcids, diferents i divertits. D'allà ens vam quedar amb diversos ingredients per a les nostres broquetes asiàtiques. El primer d'ells: les algues, un dels ingredients més importants de la seva cuina. Un altre ingredient que no podia faltar: el Kimchi, plat nacional de Corea i que en format salsa li dóna al nostre nou producte un sabor picant i salat que, juntament amb els altres ingredients, fa que obtinguem un aperitiu molt original i modern. Per finalitzar la recepta ens faltava l'arrebossat i, lògicament, no podia ser altre que el Pa Panko que, a part de ser un dels ingredients més utilitzats a l'Àsia per preparar receptes com la tempura, li proporciona un efecte "crunch" gens pesat i una textura i sabor diferent a la resta de les propostes de la teva carta.

Broqueta oriental

Marinat de pasta Kataifi i curry

Brocheta oriental

Dels Balcans i orient ens hem quedat amb la pasta kataifi que, a part de donar-li una presència original i innovadora, ens encanta el cruixent que queda al fregir-la. Com que és una pasta tan fina necessita molt poc temps de calor per oferir aquest cruixit suau i agradable al paladar.

Desplaçant-nos més a l'orient seleccionem el famosíssim curri provinent de la cuina hindú. La combinació d'aquests dos ingredients amb el llagostí el converteixen en un excel·lent mos.

Broqueta Americana

Marinat de salsa barbacoa, pà ratllat i rostes de porc

Brocheta americana

Del continent americà seleccionem la seva famosa salsa Barbacoa, les escorces de porc i per l'arrebossat el pa ratllat a l'estil americà.

La combinació del llagostí amb aquests tres elements: el guarniment agredolç amb tocs rostits i fumat de la salsa barbacoa "referent de la gastronomia nord-americana" juntament amb les escorces de porc i el pa ratllat el converteixen en un exquisit mos per als amants dels llagostins i de la gastronomia americana.

Un fet diferencial de les nostres noves broquetes de llagostí és que estan marinades i cadascuna d'elles amb algun ingredient de la seva zona geogràfica. La asiàtica amb salsa kimchi, l'oriental amb curri i l'americana amb salsa barbacoa.

Si vols anar més enllà i ser encara més innovador pots sorprendre més als teus clients acompanyant les broquetes amb alguna de les nostres salses, complement perfecte per a convertir-les en un aperitiu per recordar. Per exemple l'asiàtica es podria acompanyar de maionesa amb un toc de wasabi o kimchi o fins i tot amb la nostra vinagreta japonesa. L'oriental amb maionesa de curri o picant o salsa brava. L'americana amb maionesa a partir de salsa barbacoa o romesco, etc.