T'agrada la xocolata? Saps que el seu dia internacional es va celebrar fa pocs dies? Doncs si, el dia internacional de la xocolata és el 13 de setembre. Antigament era el 7 de juliol ja que es feia coincidir amb el dia mundial del cacau però va ser el 1995 quan a França es va decidir celebrar-ho el mateix dia del naixement de Roald Dahl, autor de la pel·lícula Charlie i la Fàbrica de Xocolata. Aquesta data va ser recolzada pels americans a causa d'una casualitat impressionant: aquest mateix dia va néixer l'amo de l'empresa de Xocolates Hershey.

Crujientes de chocolate con corazón líquido

A Gastrònoms ens encanta gaudir sempre d'aquest dolç ja sigui 7 de juliol, 13 de setembre, o qualsevol altre dia de l'any. Encara que ja sabem que no es pot abusar d'aquest menjar deliciós, també hem de recordar els beneficis que aporta al nostre organisme; a més de ser altament nutritiu i aportar energia, regula la pressió arterial, millora el flux sanguini i ajuda a disminuir les migranyes alhora que reforça l'activitat cerebral.

Hi ha infinitat de receptes que contenen xocolata, el trobem, en les seves diferents i delicioses varietats, en l'apartat de postres de totes les cartes dels restaurants i és que no hi ha millor manera de finalitzar una bona experiència gastronòmica que amb aquest dolç menjar.

Rocas de chocolate

La xocolata encaixa molt bé en la quinta gamma, ja que permet al cuiner o restaurador preparar postres boníssims amb poc esforç. A Gastrònoms us oferim dues varietats de postres que contenen xocolata: les roques de xocolata negra i els cruixents de xocolata amb cor líquid que també els anomenem "Ferrero Rocher". Disposem de tres varietats de cruixents de xocolata: el de xocolata negra amb cor líquid de crema i vainilla, el de xocolata amb llet amb cor líquid de crema i canyella i el de xocolata blanca amb cor líquid de crema de maracujà. En tots ells trobem dues textures: un interior líquid i un niu cruixent a partir de xocolata i neula.