COCINA DE OTOÑO

COCINA DE OTOÑO

read more
Dia internacional de la xocolata

Dia internacional de la xocolata

En gastrònoms us oferim dues varietats de postres que contenen xocolata: les roques de xocolata negra i els cruixents de xocolata amb cor líquid que també els anomenem "Ferrero Rocher". read more
Nueva croqueta gastronómica de merluza y gambón

Nueva croqueta gastronómica de merluza y gambón

Et presentem la nostra última creació gastronòmica: la croqueta de lluç i gambot. Hem incorporat aquesta varietat en la nostra gamma de croquetes gastronòmiques per oferir un sabor original i innovador. Combinant aquests dos deliciosos menjars de la mar aconseguim una croqueta sofisticada que destaca pel seu contingut en proteïnes d'alt valor biològic. read more
El món del catering i la seva evolució, per Jordi Margall

El món del catering i la seva evolució, per Jordi Margall

El món del càtering i la seva evolució, per Jordi Margall Xef especialista en productes de V gamma i cuina d'assemblatge Amb uns 25 anys en aquest sector i com a propietari del càtering Montserrat i de Gastrònoms m'agradaria destinar unes paraules per parlar sobre l'evolució del càtering per a esdeveniments, de les modes i tendències que estan sorgint aquests últims anys i donar-vos la meva visió com a professional dins el món de la cuina. read more
Dia mundial de la tonyina

Dia mundial de la tonyina

Avui, 2 de maig és el dia mundial de la tonyina, i per celebrar el dia d'aquest deliciós i nutrient peix que tant ens agrada i tants beneficis ens aporta, li hem volgut dedicar aquest article: read more
Noves broquetes de llagostí

Noves broquetes de llagostí

Hem recorregut els diferents continents del món a la recerca dels millors ingredients, per elaborar les receptes perfectes i poder crear els nous aperitius amb llagostins que us presentem en aquest article. read more
Com crear la carta del meu restaurant

Com crear la carta del meu restaurant

Crear la carta pel teu restaurant no és fàcil. En aquest article et donem alguns consells sobre com crear la carta del teu restaurant per treure-li el màxim profit. read more
LAS MOUSSAKAS - Nueva gama de productos de Gastrònoms

LAS MOUSSAKAS - Nueva gama de productos de Gastrònoms

read more