Your cart
No hi ha més productes al teu carro
En gastrònoms us oferim dues varietats de postres que contenen xocolata: les roques de xocolata negra i els cruixents de xocolata amb cor líquid que també els anomenem "Ferrero Rocher".
read more
Et presentem la nostra última creació gastronòmica: la croqueta de lluç i gambot. Hem incorporat aquesta varietat en la nostra gamma de croquetes gastronòmiques per oferir un sabor original i innovador. Combinant aquests dos deliciosos menjars de la mar aconseguim una croqueta sofisticada que destaca pel seu contingut en proteïnes d'alt valor biològic.
read more
El món del càtering i la seva evolució, per Jordi Margall Xef especialista en productes de V gamma i cuina d'assemblatge
Amb uns 25 anys en aquest sector i com a propietari del càtering Montserrat i de Gastrònoms m'agradaria destinar unes paraules per parlar sobre l'evolució del càtering per a esdeveniments, de les modes i tendències que estan sorgint aquests últims anys i donar-vos la meva visió com a professional dins el món de la cuina.
read more
Avui, 2 de maig és el dia mundial de la tonyina, i per celebrar el dia d'aquest deliciós i nutrient peix que tant ens agrada i tants beneficis ens aporta, li hem volgut dedicar aquest article:
read more
Hem recorregut els diferents continents del món a la recerca dels millors ingredients, per elaborar les receptes perfectes i poder crear els nous aperitius amb llagostins que us presentem en aquest article.
read more
Crear la carta pel teu restaurant no és fàcil. En aquest article et donem alguns consells sobre com crear la carta del teu restaurant per treure-li el màxim profit.
read more