Tartars

Tartars

TARTAR DE TONYINA

P406.0015
Carn de tonyina amanida amb un toc japonès, a punt per emplatar i utilitzar en el format original. També es pot utilitzar com a farcit per a canelons freds, fer-ne timbals o quenelles,etc. Avantatges  Format quadrat, per poder fer presentacions més originals Amanit lleugerament perquè li puguis donar el teu toc personal Ràpida manipulació: tallar a la...
Tartars

TARTAR DE SALMÓ

P406.0016
Salmó amanit lleugerament amb salsa Miso, a punt per emplatar i utilitzar-lo en el seu format original o fer-ne altre elaboracions: farcit per a canelons freds, fer-ne timbals o quenelles,etc. Avantatges  Format quadrat, per poder fer presentacions més originals Amanit lleugerament perquè li puguis donar el teu toc personal Ràpida manipulació: tallar a la...
Tartars

TÀRTAR DE VEDELLA

P406.0013
Vedella de raça angus, un clàssic que no pot faltar a qualsevol restaurant, a punt per emplatar i utilitzar-lo en el seu format original o fer-ne altre elaboracions: farcit per a canelons freds, timbals o quenelle,…                          Avantatges Format quadrat, per poder fer presentacions més originals. Amanit lleugerament perquè li puguis donar el...