Raviolis Wanton

Available
Raviolis Wanton

RAVIOLI WANTON DE BOU AL VI NEGRE

55,06 €
Saborós estofat de cua de bou amb vi negre, donen un gust potent a aquest ravioli tan original. Avantatges Elaborats amb pasta wanton, molt més original Diferent dels raviolis habituals ja que amb la pasta wanton, més fina i bullida prèviament, s’aprecia molt més el farcit
Available
Raviolis Wanton

RAVIOLI WANTON DE CONFIT D’ÀNEC I FOIE

59,29 €
Una bona i clàssica combinació, foie i ànec, per fer d’aquest ravioli un plat de luxe. Avantatges Elaborats amb pasta wanton, molt més original Diferent dels raviolis habituals per la seva quantitat de farcit i el seu sabor potent, ja que no està bullit,   juntament amb la pasta
Available
Raviolis Wanton

RAVIOLI WANTON XL DE CUA DE BOU AL VI NEGRE

38,12 €
Saborós estofat de cua de bou amb vi negre donen un gust potent a aquest ravioli tan original Avantatges: Elaborats amb pasta Wanton, molt més original.Format de 80gr/unitat, ideal per a entrant.Diferent dels raviolis habituals per la seva quantitat de farcit i el seu sabor potent, ja que no està bullit amb la pasta. 
Available
Raviolis Wanton

RAVIOLI WANTON XL DE CONFIT D’ÀNEC I FOIE

39,93 €
Una bona i clàssica combinació, foie i ànec, per fer d’aquest ravioli un plat de luxe. Avantatges: Elaborats amb pasta Wanton, molt més originalFormat de 80 gr/unitat, ideal per a entrant.Diferent dels raviolis habituals per la seva quantitat de farcit i el seu sabor potent, ja que no està bullit  amb la pasta. 
Available
Raviolis Wanton

RAVIOLI WANTON DE LLAMÀNTOL

80,47 €
Saborós estofat de cua de bou amb vi negre, donen un gust potent a aquest ravioli tan original. Avantatges Elaborats amb pasta wanton, molt més original Diferent dels raviolis habituals ja que amb la pasta wanton, més fina i bullida prèviament, s’aprecia molt més el farcit
Available
Raviolis Wanton

RAVIOLI WANTON DE LLUÇ AMB GAMBÓ

67,76 €
Saborós estofat de cua de bou amb vi negre, donen un gust potent a aquest ravioli tan original. Avantatges Elaborats amb pasta wanton, molt més original Diferent dels raviolis habituals ja que amb la pasta wanton, més fina i bullida prèviament, s’aprecia molt més el farcit