PRODUCTES DE QUALITAT

A Gastrònoms sempre treballem amb producte qualitat i proximitat

EXPORTEM A EUROPA

Exportem els nostres productes arreu d'Europa

CLIENTS SATISFETS

Clients 100% satisfets amb els nostres productes de 5 gamma

GASTRÒNOMS, CUINA D'AVANTGUARDA

Líders en V gamma artesana, descobreix tota la nostra gamma de productes. Més de 100 referències que arriben cada dia a més de 1000 cuines.

LIDERS V GAMMA

A la nostra cuina central a Castelló d'Empúries hi treballem cada dia cuinant pels nostres clients de forma artesanal i sota les garanties de la ISO 22000

Subscriu-te al nostre canal de cuina Gastrònoms

GASTRÒNOMS - YOUTUBE

PRODUCTES GASTRÒNOMS

Peix amb embolcall cruixent

LLOM DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET AMB EMBOLCALL...

Autèntic llom de bacallà i tomàquet, ara, amb un embolcall cruixent. Una recepta que no pot faltar a la cuina mediterrània.  Avantatges  Una forma molt original de presentar un peix  Dos textures: el cruixent de la embolcall i la melositat del peix  Treu del congelador només la ració que necessitis al moment (no cal descongelar prèviament) Estalvia temps...
Product available with different options
Carpaccios

CARPACCIO DE TONYINA

Tonyina d’alta qualitat amb tot el sabor i llest per amanir i servir. Avantatges  Envasats individualment perquè utilitzis només les racions que necessitis sense disminuir les propietats de les altres porcions Format quadrat per diferenciar-te de la resta Forma molt fàcil per poder-lo porcionar i presentar-lo com a tapa
Product available with different options
Broquetes de llagostí

BROQUETA DE LLAGOSTÍ ORIENTAL

La broqueta de llagostí oriental és un aperitiu molt gustós, cruixent i creatiu. Dels Balcans i l'Orient hem seleccionat la pasta kataifi que, a part de donar-li una presència original i innovadora, ens encanta el cruixent que queda al fregir-la. Com que és una pasta tan fina necessita molt poc temps de calor per oferir aquest cruixit suau i agradable al...
Product available with different options
Broquetes de llagostí

BROQUETA DE LLAGOSTÍ AMERICANA

La broqueta de llagostí americana és ideal per als amants dels llagostins i de la gastronomia americana. Dels Estats Units seleccionem la seva famosa salsa barbacoa, les escorces de porc i per l'arrebossat el pa ratllat a l'estil americà. La combinació del llagostí amb aquests tres elements: el guarniment agredolç amb tocs rostits i fumat de la salsa...
Product available with different options
Moussakas

MOUSSAKA DE BOLONYESA

La moussaka de bolonyesa és la varietat més espanyola de les nostres moussakas. Per crear-la fusionem dos conceptes: la recepta tradicional de la zona hel·lènica. Amb aquesta fusió aconseguim una recepta molt interessant perquè la puguis afegir a la teva proposta gastronòmica. Ideal per a la temporada d'hivern, la podem combinar amb qualsevol salsa de...
Product available with different options
Moussakas

MOUSSAKA DE BRANDADA DE BACALAO

Perquè no fer una moussaka amb una recepta del nostre panorama culinari com és la brandada de bacallà? Intercalem la brandada amb làmines d'albergínia rostida i aconseguim una recepta que segur que encaixa en la teva proposta culinària, a més la pots combinar amb tot tipus de peix i marisc i fins i tot verdura. Afegeix-li una de les nostres salsa com la...
Product available with different options
Moussakas

MOUSSAKA VEGETAL

L'opció vegetariana de les nostres moussakas. La nostra moussaka vegetal porta pebrot, espinacs, carbassó i albergínia. Ara que el vegetarianisme està pegant fort no poden faltar opcions vegetarianes a la teva proposta gastronòmica. Pots combinar-la amb una minestra de verdures o un vichyssoise i la pots condimentar amb la nostra salsa d'alls escalivats,...
Product available with different options
Postres

CRUIXENT DE XOCOLATA BLANCA AMB COR LÍQUID DE...

P431.0312
Dues textures: un interior líquid de crema de canyella amb un embolcall cruixent a partir de xocolata i neula esmicolada. T’ho perdràs? Avantatges Diferencia’t donant un dolç original als teus clients Format IQF per descongelar només la quantitat necessària.

GASTRÒNOMS EN PLE CREIXEMENT

Diferents gammes
Productes
600+
comandes anuals

Blog i notícies

Dia internacional de la xocolata

Dia internacional de la xocolata

En gastrònoms us oferim dues varietats de postres que contenen xocolata: les roques de xocolata negra i els cruixents de xocolata amb cor líquid que també els anomenem "Ferrero Rocher". read more
Nueva croqueta gastronómica de merluza y gambón

Nueva croqueta gastronómica de merluza y gambón

Et presentem la nostra última creació gastronòmica: la croqueta de lluç i gambot. Hem incorporat aquesta varietat en la nostra gamma de croquetes gastronòmiques per oferir un sabor original i innovador. Combinant aquests dos deliciosos menjars de la mar aconseguim una croqueta sofisticada que destaca pel seu contingut en proteïnes d'alt valor biològic. read more
El món del catering i la seva evolució, per Jordi Margall

El món del catering i la seva evolució, per Jordi Margall

El món del càtering i la seva evolució, per Jordi Margall Xef especialista en productes de V gamma i cuina d'assemblatge Amb uns 25 anys en aquest sector i com a propietari del càtering Montserrat i de Gastrònoms m'agradaria destinar unes paraules per parlar sobre l'evolució del càtering per a esdeveniments, de les modes i tendències que estan sorgint aquests últims anys i donar-vos la meva visió com a professional dins el món de la cuina. read more
Dia mundial de la tonyina

Dia mundial de la tonyina

Avui, 2 de maig és el dia mundial de la tonyina, i per celebrar el dia d'aquest deliciós i nutrient peix que tant ens agrada i tants beneficis ens aporta, li hem volgut dedicar aquest article: read more
Noves broquetes de llagostí

Noves broquetes de llagostí

Hem recorregut els diferents continents del món a la recerca dels millors ingredients, per elaborar les receptes perfectes i poder crear els nous aperitius amb llagostins que us presentem en aquest article. read more
Com crear la carta del meu restaurant

Com crear la carta del meu restaurant

Crear la carta pel teu restaurant no és fàcil. En aquest article et donem alguns consells sobre com crear la carta del teu restaurant per treure-li el màxim profit. read more
ADREÇA
C/ Pla de l’Estany, 11 ▪ Pol. Ind. El Pla ▪ Castelló d’Empúries (Girona) SPAIN
TELÈFON
Tel. (+34) 972 15 63 19
EMAIL
info@gastronoms.es